Onkologi

Kræft er den næststørste dødsårsag på verdensplan og som medicinalfirma arbejder Sanofi konstant for at hjælpe patienter og de personer, der er omkring til at lette den byrde, det er at blive ramt af kræft.
Både patienter og pårørendes historier motiverer og inspirerer os i vores mission om at udvikle nye behandlingsmuligheder og forbedre adgangen til terapier. Vi ønsker samtidigt at støtte patient relateret arbejde ved blandt andet at samarbejde med patientorganisationer over hele verden for at forstå både patienters og pårørendes behov.

Sanofi har en lang tradition i forskning indenfor onkologi. Vi har en stærk pipeline, der i fremtiden vil kunne hjælpe og forbedre behandlingsresultaterne og dermed forbedre livet for de mennesker der bliver ramt eller lever med kræft.
Vores onkologi portefølje omfatter i øjeblikket behandlinger inden for blodkræft (knoglekræft), lungekræft, og hudkræft. Derudover har vi i vores pipeline fokus på brystkræft og kræft i livmoderen.

Opret dig som bruger for at få adgang til:

 diverse 'værktøjer' til brug i konsultationen på klinikken

 data til faglig fordybelse

 materialer til dig selv og dine patienter

 webinarer med nationale og internationale eksperter


Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Sanofi, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information om vores produkter, devices mm., og følg os gerne på de sociale medier.